در حال دریافت اطلاعات...
ظاهر و نمایش
رنگ پرسنل
این رنگ در تقویم و نمودارها استفاده میشود. روی دایره کلیک کنید.
وضعیت حساب کاربری
با غیرفعالسازی، کاربر از لیستهای اصلی پنهان میشود اما سوابق او (مثل حضور و غیاب) حفظ خواهد شد. این گزینه برای مرخصیهای طولانی یا قطع همکاری موقت مناسب است.
این کاربر هماکنون غیرفعال است.
ناحیه خطر (حذف دائم)
هشدار: این عملیات برگشتناپذیر است. تمام اطلاعات شامل ساعات کاری، تسکها، پیامها و سوابق این کاربر به طور کامل از دیتابیس پاک خواهد شد.